- Kaksi isoa makeaa nektariinia
- 1 pieni tai puolikas isosta kypsästä avocadosta
- 10 cl tequilaa
- 5 cl Cointreuta (tai joku muu sitruslikööri)
- 1 rkl sokerisiirappia (tai sokeria)
- yhden limen mehu (6rkl)
- n. 3 dl (tai enemmän) jäitä
Laita lasit pakastimeen puoleksi tunniksi ennen tarjoilua. Sirottele sopivan kokoiselle lautaselle hienoa merisuolaa ja cayennepippuria lasin koristeluun.
Pilko nektariinit ja avocado tehosekoittimeen ja lisää sokeri, limetin mehu, teguila ja likööri. Käynnistä blenderi ja soseuta
Iso nektariini ja pieni avocado. |
Ota lasit pakastimesta ja pyöräytä lasin reunaa kevyesti limenviipaleella, jotta saat suolareunuksen tarttumaan reunaan. Pyörayttele lasia suola-cayenneseoksessa, kunnes lasi on kauniisti reunustettu.
Jaa juoma laseihin ja
koristele limellä.
Aika hyvää.
Toimii mainiosti myös mangolla. Yksi kypsä mango korvaa nektariinit loistavasti.