Twiittejä käyttäjältä @PaiviLaaksomies

lauantai 19. syyskuuta 2015

Täytetyt jalapenot - täydellinen kumppani oluelle!

Oiva kumppani oluelle

Savuiset jalapenot


20 jalapenopippuria
120 g tuorejuustoa (Philadelphia)
50g Savu Hilma juustoa raastettuna
ripaus cayennea
rouskaus mustapippuria
1/2 tl paprikajauhetta
panchettaa tai pekonia pieneksi pilkottuna ja rapeaksi paahdettuna

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Kuutioi pekoni tai panchetta pieneksi ja paahda keskilämmöllä rapeaksi. Siirrä talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Puolita chilit ja poista valtaosa siemenistä ja valkoinen osa. Sekoita raastettu savujuusto tuorejuuston sekaan, mausta cayennellä ja mustapippurilla ja lisää jäähtynyt pekoni massaan. Sekoita tasaiseksi ja painele pienellä lastalla tai lusikalla pippureiden täytteeksi.
Paista uunissa noin 10 min. kunnes saavat kauniin ruskean värin. 










Reseptiä voi varioida mielin määrin, mutta tämän juju on tuo savujuusto, joka nostaa suupalat seuraavalle tasolle.