Parsakausi on pitkällä, mutta paikkapaikoin vielä saa mahtavia pulleita herkkuja.
Mikään ei voita itsetehtyä hollandaisea tai ihanaa parmesanpilveä limettivoisulan kera, mutta tänään toisin.
Parsa on maailman helpoin herkku ja silti niin juhlava, että vaatii melkein pyhätantun.
Mikään ei voita itsetehtyä hollandaisea tai ihanaa parmesanpilveä limettivoisulan kera, mutta tänään toisin.
Parsa on maailman helpoin herkku ja silti niin juhlava, että vaatii melkein pyhätantun.
Tällä kertaa tein hetken mielijohteesta parmesanvaahtoa. Päivänkahvien pannukakkukesteistä oli jäänyt maustamatonta kermavaahtoa tähteeksi, jonka maustoin pienellä sitruunalirauksella ja valkopippurilla. Vastaraastettua parmesania varovasti sekaan käänneltynä, jottei kuohkeus kärsi.
Hiukan sitruunaa vielä kylkeen ja mustapippuria viimeistelemään. Elämä hymyilee :-)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kokeile ja kommentoi!